tisdag, oktober 12

Jag är rik

Photobucket
Photobucket

Och hur kan man vara annat med två underbara barn? Vi har varit hemma två dagar för att kurera storebror som drog på sig en förkylning i helgen - vilka mysiga två dagar! Vi har läst böcker, kramats, massproducerat halsband och armband och skrivit önskelistor inför jul.

Nu för tiden får mina egna barn inte stå mycket framför kameran (om det nu inte är annons på gång ;-), men idag fick jag sådan lust att fånga dem! Och som sig bör när jag fotar mina egna, blev jag lite arg och irriterad när de inte lyssnade eller gjorde precis det jag bad dem INTE göra. Vi var i alla fall vänner i slutet av fotograferingen om än tålamodet hos barnen inte räckte riktigt hela vägen. :-)

Efter några tandläkarbesök för lillasyster, fick hon tillslut dra ut den tand som hon slog av förra sommaren. Under den döda tanden dolde sig en infektion som inte skulle läka om inte tanden drogs ut och efter många vändor mellan olika tandläkare hamnade vi äntligen hos den oerhört kompetenta specialisttandvården i Luleå. Gluggen har nu blivit något som storebror också otroligt gärna vill ha! Tänka sig vad man som barn kan önska sig, ni skulle bara höra när han berättar allt han skrivit på sin önskelista. :-)

4 kommentarer:

Livet i hus nr 7 sa...

Jättefina bilder på fina barn! Tänk vilket tålamod man kan ha mot andra, men inte mot sina egna- fast de betyder mest av allt i hela världen!
Kram Anna

Anonym sa...

Vi är oxå flitiga besökare på specialisttandvården. De är helt otroliga där. Anna Ö

Huset vid Kullbacken sa...

Anna, så är det verkligen. tålamodet räcker inte långt till sina egna barn...

Anna Ö, ja de är helt underbara! Vilken personal och så bra tillvägagånssätt de har. Hoppas det går bra för er i fortsättningen också!

Kram Anna

Karin S sa...

jag dör jag dör jag dör jag dör! såå söööta!