fredag, oktober 15

Hela familjen Sjömark!

I början av september hittade vi äntligen en tid som passade både mina grannar och mig, hela sommaren hann passera men hösten är verkligen en fin årstid att fota på så jag är lika glad för det! :-) Våra barn leker tillsammans varje dag de kan och jag är så glad att vi bor här bredvid våra fina grannar! Roligt att ni valde mig som fotograf vilket antingen beror på att ni tycker jag gör ett ok jobb eller för att jag låg närmast till hands... ;-) Varmt tack i alla fall!!Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket

2 kommentarer:

Anonym sa...

Jättefina kort som vanligt!

Tack för i helgen!

/Ester

Anonym sa...

Ååååå vad fina kort och motiven. Jag var lite orolig för att det skulle synas hur mycket Lisa frös men det syns inte. Du är en proffsig fotograf det är perfekt att ha dig så nära.
Syns snart /Sara