onsdag, oktober 27

Familjen Johansson

Efter många stressiga månader när kroppen på fler än ett sätt sagt ifrån, har jag nu beslutat att gå ner lite i tid från mitt ordinarie jobb. Från och med nu kommer jag att vara ledig en dag i veckan som jag tänker ägna åt fotojobb! Ni ska veta vilken lättnad detta enkla beslut har gett mig och så glad jag är att fotojobbet tar mer och mer tid! :-)

I september hade jag även äran att fota härliga familjen Johansson, löven hade precis börjat skifta färg och kylan hade kommit för att stanna. Hösten är en otroligt vacker tid att fotografera så jag är glad att ni valde just den månaden! Här kommer hur som helst ett litet urval för er att se.
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket

Inga kommentarer: