torsdag, oktober 21

Ett halvår och ettochetthalvtår

I lördags klämde jag in två fotouppdrag, en söt halvårig liten tjej och en söt ett och ett halvtårig liten kille! Jag brukar vara helt slut efter att ha fotat barn för vem vill göra som jag säger? Men efter lördagens fotograferingar kände jag mig ganska fräsch, trots att gullige Joel gav mig något att bita i! :-)
Photobucket
Photobucket

Just nu är min man och ser hockey i Luleå, barnen sover och jag vill också gå och lägga mig. Jag ska bara se lite tv, kvällsfika och borsta tänderna. Sedan kan veckans sista vardag börja! Fredag är en bra dag, eller hur?

3 kommentarer:

Idalina sa...

SAKNAR er gemenskap! Snart får vi styra upp nåt!
Har ni lagt något bud på "huset"??!
De ringde upp oss och önskade att vi skulle lägga ett- och det gjorde inget alls om det var ett underbud...
Skulle gärna få hit er till byn...
Kram kram

Camilla sa...

Finaste Nora!!

Anonym sa...

Tack för fotograferingen! Så duktig du är Anna! KRAM FRIDA