söndag, oktober 3

En kort sensommar

Det har hunnit bli oktober! Varje morgon när jag skjutsar barnen till dagis för att sedan skyndsamt själv ta mig till jobbet, ser jag vilket fantastiskt ljus det är. Med frost i gräset och den sena morgonsolens strålar som lyser upp alla färgrika träd, vilken vacker årstid hösten är! Jag skulle så gärna vilja ha tid att vara ute och fånga det vackra genom kameran.

Idag på min lediga lördag fick jag mysa med barnen, innan ett roligt barnkalas skulle börja. Jag njöt verkligen! Vi behövde inte stressa för att klä oss utan bar pyjamas fram till lunch, läste några böcker och busade i sängen (som egentligen inte är okej men på helgen råder andra regler ;-).

Förra helgen tog vi upp båten och idag har bryggorna i hamnen lagts ut, alltså är båtsäsongen över för i år. Alltid lika sorgligt men nu vet vi i alla fall vad som måste förbättras i vår båt till nästa sommar. :-) Jag bläddrade genom sommarens bilder och hittade dessa tagna under någon av våra sista helger ute på sjön, innan kylan i augusti kom. Morgonstund har guld i mun - speciellt när man får vakna upp till utsikten över spegelblankt vatten och inte ett störande ljud.
Photobucket
Photobucket

1 kommentar:

Maria sa...

Underbara bilder! Det där med båtliv är helt klart lockande...

Ha en fin helg!
Kram Maria