tisdag, september 14

Jag fortsätter med Emelie och Andreas

Än har ni inte sett allt från Emelie och Andreas stora dag! Brudparet som åkte med mig när vi fotade porträtt skulle inte anlända till kyrkan förrän en minut innan vigseln. Det var inte förrän jag bara hade den minuten på mig att springa fram, packa upp alla grejer och ställa in kameran efter ljuset i kyrkan som det slog mig hur kort om tid det verkligen var! :-) Men när vigselceremonin startade med Emelies otroligt talangfulla syster som sjöng ingångsmusiken var jag redo. Hela vigseln var fylld av musik, lovsång och glädje och jag lovar er - det gick inte att stå still! Men en bröllopsfotograf ska kanske inte dansa eller sjunga med? ;-)

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket

Efter en röjig utgångslåt kom brudparet ut till gästerna som var beredda med en näve ris. Men eftersom vinden fläktade på blev alla tvungna springa fram för att riset (den lätta varianten) överhuvudtaget skulle nå fram till Emelie och Andreas.
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Andreas och Emelie, jag önskar er verkligen ALL LYCKA!

Inga kommentarer: