lördag, september 18

Hotellet väntar

Nu är det verkligen fredag och efter några veckors heltidsjobb ska här lyxas till med en hotellhelg! Lördagmorgon åker min man och jag tillsammans med våra goda vänner norrut till staden med det stora möbelvaruhuset. Barnen stannar hemma med mormor och morfar som ska testa två dagar och en natt med småbarn och hus igen. :-)

Jag har återigen överraskats av blocket.se och sålt iväg några grejer snabbare än snabbast! Bland annat ett linneskåp som svalde alla våra sängkläder. Det skåp som hittades i en secondhandbutik som jag tänkte skulle ta över var några centimetrar för långt och därför får Engan hitta hem till oss. Mitt fyndade skåp står och väntar på lite färg, när jag nu ska ha tid att måla det är ett problem och vart det ska stå är ett annat. Men lösningen är nära!

Hoppas ni får en ljuvlig helg!
Photobucket

1 kommentar:

Anonym sa...

hehe kul mycket snyggt skåp!!
Jag höll på att köpa det i fredags men vi rymde det inte i bilen så det får bli nästa IKEA sväng i december. Hoppas ialla fall att ni får det fantastiskt mysigt på er hotell helg. Kram Jessica