onsdag, augusti 18

Vackra...

I lördags fick jag se dessa två vackra människor vigas samman, en mer glädjefylld vigsel har jag aldrig varit på tidigare! Fick jag gifta mig igen skulle jag också fylla vigselceremonin med sång och gärna med lika proffsiga och oerhört kompetenta musiker som de hade. :-) Mer om Emelie och Andreas kommer ni att få se senare. Imorgon väntar en jobbdag hemma så då hoppas jag tid finns för ett längre inlägg. Ha det bra tills dess!
Photobucket

2 kommentarer:

Anonym sa...

åååh! Som jag har längtat efter att få kika på dina bilder från bröllopet! :) Fin bild! Ser fram emot att få se lite fler längre fram. Sköt om dig! Kram Karin

Anonym sa...

åhh, vi längtar också efter att se fler bilder!! Ser ju mycket lovande ut=) Tack igen Anna och hoppas allt är gott med er! Kram Öjebrandts (andreas o emelie)