tisdag, augusti 24

Israel del III - Döda havet

Döda havet får ett eget inlägg, det var en upplevelse likt ingen annan!

Alla dagar var varma som ni säkert förstått från de tidigare inläggen om denna resa och Döda havet var inget undantag. Sjön ligger 422 m under havsnivån och med en salthalt på drygt 33 % jämfört med 3 % för "vanliga" saltvatten gör att man flyter vare sig man vill det eller inte vilket gör det svårt att ta sig från flytande till stående utan att skvittra. Och en droppe vatten vill man INTE ha i ögat eller hur Wille? ;-) Ni ska här få se ovanligt många bilder på mig och jag ser inte normal ut på någon men jag vill tacka min vän Ester som tagit nästan alla bilder!
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket

Jag undrar vad Simon längst till höger sysslar med, han missade tydligen syftet med den här bilden. Men det gjorde i och för sig jag också! :-)
Jag längtar tillbaka, någon mer som var med som gör det?

2 kommentarer:

Anonym sa...

Fina bilder! Nä det kan jag verkligen inte rekomendera, nästa gång ska jag ha på mig ett cyklop! :) / Wille

Simon sa...

Va? Syftet? Fanns det ett sådant? ;)

Du är hur som helst otroligt duktig på det du gör. Kollar in bloggen till och från och du har en fantastisk gåva!

Hoppas att du haft en fin sommar!

Simon