måndag, augusti 23

I närheten

Vi har hittat ett nytt smultronställe, väldigt centralt i vår egen stad och jag tror platsen gör sig bäst om man kommer via båt men det går utmärkt att ta sig dit med bil också. Jag kunde i alla fall gå dit direkt efter jobbet och ta emot båtarna som skulle lägga till vid bryggan -perfekt! :-) Jag vet inte om det var kvällen och sällskapet som gjorde Södra hamn eller även kallad Västra kajen så speciell för mig, eller om det bara var så att sensommarens skymningsljus gav den rätta känslan just då. Jag hoppas att detta inte var vår sista båttur för i år men som vädret är verkar det så...

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket

1 kommentar:

Anette sa...

Det ser jättefint ut där. Särskilt om man kommer med båt...får se om vi får tag i någon ny båt så vi också kan åka dit båtvägen=)

Kram/Anette