onsdag, augusti 18

Frida och Henrik

I början av juli gifte sig Frida och Henrik Larsson. Frida är en vacker tjej jag många gånger firat nyår med som barn - genom att ha filmmaraton. Med fem barn i olika åldrar förstår ni säkert att filmsmaken varierade enormt så därför fick varje unge hyra två filmer var, vilket resulterar i totalt tio olika! Klockan hann alltid passera tolvslaget med råge innan vi kunde avrunda natten och köra bilen hem i den kalla nyårsdagen. Men detta är för mig väldigt positiva minnen tillsammans med Frida och hennes syskon som jag aldrig kommer glömma...

För att vi känner varandra sedan tidigare var det extra kul att få detta uppdrag! Det var ett oerhört vackert brudpar som mötte upp mig vid den plats vi kommit överens om att träffas på. Trots spända nerver inför vigseln som väntade, skötte sig både Frida och Henrik perfekt framför kameran! Precis när vi höll på att ta enskilda närbilder började regnet falla så vi åkte till deras festlokal med många och stora fönster och forsatte där.

Frida och Henrik, jag hoppas ni blir nöjda över resultatet! Mer bilder väntar... :-)

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket

2 kommentarer:

Livet i hus nr 7 sa...

Åh såå fina bilder! Skulle jag gifta mig igen så skulle jag definitivt anlita dig!
Kram

Anonym sa...

Å så fina bilderna blev, vi är jättenöjda!! Tack Anna för ett utmärkt jobb!