tisdag, augusti 24

Äntligen trädgård!

Jag har haft en önskan i några år nu - att få en ordentlig uteplats att vara på fina eller inte så fina dagar! I sommar pressade jag på tillräckligt mycket för att få detta att bli av och jag vill tacka Andreas som grävde och fyllde upp med stenmjöl. Utan din hjälp skulle det fortfarande inte ha hänt någonting!

På ena sidan av bron som delar av vår uteplats står vår för tillfället enda trädgårdsgrupp. På andra sidan har jag ställt våra fina däckstolar som just nu bara väntar på dess fotpallar. Det enda som inte är gjort nu är en skärmvägg/spaljé som ska rama in platsen ännu lite mer. Men det känns bra att detta är gjort och jag är ganska nöjd. Bortse gärna från de vissna blommorna som står i krukorna eller blomlådan... :-)
Photobucket
Photobucket
Photobucket

7 kommentarer:

Lina sa...

Å så stilig stenläggning och frodig grönska. Det är ju så otroligt fint med "kattskallar" i trädgården och nu får jag verkligen lust att ta tag i vårt evighetsplan att lägga dem runt husgrunden. Kanske passande som höstfix... kanske inte. :)

Du är superduktig med din kamera Anna, gillar verkligen dina bilder, inte minst de från Västra Kajen som vi hittade till förra sommaren men helt har missat denna. Undrar just om de har öppet sitt café ännu.

Och på tal om det så kanske vi kan få till en träff i höst. Jag går gärna ut och fikar och surrar lite foto med dig någon dag.
Kram
Lina

Livet i hus nr 7 sa...

Vad fint ni fått det!
Kram Anna

Anonym sa...

Fantastiskt vad fint, önskar att man hade en vän som Ante :) Stolarna blev toppen bra. Bara att njuta av uteplatserna, som man aldrig kan få för många av (åtminstone inte ifall man frågar Antes fru) Allt gott, hoppas vi ses någon lördag på ditt jobb, kram ALu

Anonym sa...

Jätte snyggt!
Kram JessicaW

Karin sa...

Oj,oj vad snyggt!!

Huset vid Kullbacken sa...

Lina: Ja gräset ÄR grönare på andra sidan älven! ;) Nästa sommar tror jag nog att vi ska åka lite oftare till Västra kajen, de har verkligen gjort så fint där! Vi får höras senare om tid och plats. :)

Amanda: Ja tänk vilken vän man har. Än är vi långt ifrån deras mängd uteplatser men på god väg! ;)Förresten, jobbar inga lördagar "där nere" men på vardagarna kan du träffa mig där fram till mitten av september. Tack för kommentaren!

Anna och Jessica: Tack ska ni ha! Ni har båda väldigt bra smak när det gäller trädgård och inredning så jag försöker bara hänga med. :)

Karin: Det gick direkt till mitt ego - TACK! :)

Anonym sa...

Superfiint!!