torsdag, juni 10

Stressa stressa

Photobucket

Det är fullt upp med mina två jobb (superkul!), förberedelser av båtsäsong och Israelresan som sker på måndag. Just nu känns det som att tiden inte räcker till, jag hinner inte allt som måste göras och mina andningssvårigheter som uppkommer vid stress är tillbaka efter nio år. När det känns som att jag inte kan andas in tillräckligt mycket luft i lungorna kommer en lätt panikartad känsla men detta kommer att lugna ner sig när livet lugnar sig. Jag får ju trots allt semester på måndag! I alla fall nästan. :-)

Ikväll väntar båtstädning som aldrig verkar ta slut. Det närmar sig sjösättning tror jag och barnen längtar enormt mycket till detta ögonblick! Jag också.

2 kommentarer:

Annelie Johnsson sa...

Ja, ibland skulle dygnet behöva ha dubbelt så många timmar...

Ha en riktigt skön semester!
Kram♥

Citronergula sa...

Härliga bilder - som alltid!
Så fina krukor du har planterat i? Får man fråga var du har köpt dem?
Kram// Petra