torsdag, juni 3

Som vanligt

Photobucket

Då fortsätter jag som vanligt! :-)

Håller som sagt på med bildbehandling alla timmar som blir över på dygnet men eftersom jag verkligen älskar mitt fotografjobb och allt vad det innebär känns det bara kul! Det bokas upp helger och vardagar inför sommaren med allt från barnporträtt till bröllopsuppdrag, därför hoppas jag att ni som funderar på att anlita mig hör av er snart för att få en tid till vad helst ni vill föreviga.

Kontakta mig på 070-5212452 eller maila till husetvidkullbacken@gmail.com.

1 kommentar:

Karin sa...

Men vilken snygging!! ;)
Hej Anna!
Hoppas att allt är bra med dig.
Såg att du efterlyste lite tips i ett tidigare inlägg.
Jag tycker att din blogg är helt perfekt som den är!
Kanske lite tråkigt svar, men jag tänkte bara säga vad jag tycker!
Ha det bäst!
Kram Karin