onsdag, juni 9

Lavendel i betong

Photobucket

Ikväll planterades äntligen Lavendelplantorna jag haft ståendes några dagar. Enkelhet är mitt språk både i stil och skötsel. Dessa arrangemang passade mig perfekt och nu vill jag köpa mer lavendel.

Förra årets plattläggning blev aldrig av så i år tar vi nya tag och har redan pratat med grävmaskinisten om när starskottet ska ske, för handgrävning är inte på tal när det är alltför många kvadratmeter som ska läggas... Både min man och jag gruvar en del för detta eftersom ingen av oss gjort det förr men så är det antagligen för många och det har ju gått bra för er! :-)

1 kommentar:

Ann sa...

Jag har oxå köpt lavendel. Tycker dom är så fina och luktar så härligt. Visserligen har jag misskött mina lite nu för att jag har glömt att vattna när det var varmt.
Men jag tror att dom kommer igen ganska snabbt och tål mkt.

må väl!

kram