lördag, maj 29

Till alla mammor

Photobucket

Imorgon (läs idag) ska vi fira alla mammor i vår närhet, inklusive mig! Det är min mamma, min svärmor, min mormor och min farmor som ska uppvaktas på ett alldeles speciellt sätt - med tårtor och presenter! ;-)

Jag vill uppmärksamma alla ni mammor och blivande mammor som tittar in här då och då med denna pelargon som står utanför min dörr. Hoppas er söndag blir så bra som ni önskar!

3 kommentarer:

Livet i hus nr 7 sa...

Hoppas din mors dag blir bra och att du blir uppvaktad ordentligt!
Kram Anna

Jennie sa...

Jag ser ju att du använder dig av Photobucket och tänkte fråga lite om hur det fungerar. Kan man ha olika album där och bara ha vissa av dem öppna för alla? Söker något ställe på internet där jag kan ladda upp alla foton jag tar, men vet inte riktigt hur jag ska gå tillväga.

Anette sa...

Ha en härlig morsdag!!

Kraaaaam/Anette