måndag, maj 3

Senaste nytt

Efter en jobbfylld vecka var det skönt att på fredagen åka iväg till några goda vänner där vi tillsammans lagade toppengod mat. Vi fick en lugn och skön kväll tillsammans vilket kändes passande, för mina ögon har sällan känts så tunga trots sällskap i toppklass! :-)

Lördag var planen för mig egentligen städning, istället blev det collagepyssel inför kvällens trettioårs kalas. Det tog mig hela dagen att välja ut bilder, klippa, klistra och skriva men oj så kul att framkalla roliga minnen från alla gamla bilder som grävdes fram! Barnen lämnades tillsammans med farmor och farfar och vi fick en helkväll med bara vuxna. Känns som en evighet sedan detta hände sist. Kalasmaten var godare än godast (pestopaj, vitlöksmarinerad kyckling, tacoblandning, hembakt bröd och en massa annat smått och gott) och alla gäster gjorde kvällen otroligt trevlig! Superlativen haglar men jag menar varje ord!

Igårkväll fick jag upp en illustration köpt av Isa som stämde så bra hemma hos oss. Tror inte jag kan känna mig nöjdare just nu!


Photobucket

Photobucket

6 kommentarer:

Jennie sa...

Oj så snyggt det blev, gillar verkligen din heminredningsstil!

Ann sa...

Supersnyggt!!!
Har så svårt att häng upp ngt, för jag är rädd att inte få ihop det.

Både snygg tavla och snyggt kombinerat. Håller med ovanstående, gillar din stil!

kram

Anette sa...

Ja det var verkligen läckert! tavlan passade perfekt till ditt hem=)
kramar /Anette

Karolina sa...

Riktigt snygg blev den där - passar som en smäck i ert hem!

Men du, nu hittar jag inte längre hur jag kommenterar som "lina" och "kitchenbloom"? Tänkte ifall det blivit något skräp i maskineriet, typ. :)

Ha en fin och solig kväll!

Sara sa...

Förstår att du är nöjd! Har själv varit in på hemsidan och snegelat på den flera gånger..

Jessika sa...

Hej tjejen!
Jag undrar om du vet om din vägglampa i teak är en sk "Luxus"? Jag sneglar på dem då och då på b la Tradera, men vågar inte riktigt då jag aldrig sett dem "på rikt". De flesta jag ser har en vit glaskupa, så jag undrar om tygskärmen är något du satt dit själv eller är allt liksom original? (utom tyget som jag såg att du sytt själv). Svara gärna i min blogg när du har lust och tid, kramis