måndag, maj 10

En vårkick

En underbar helg har passerat och en kort måndag på jobbet. I söndags fick jag den där vårkicken som jag behöver för att sätta igång med våra aldrig sinande projekt. Nu längtar jag till temperaturen stiger och våra ytterdörrar går att måla insidan på! Båten måste tydligen sjösättas innan plattor ska läggas framför huset men jag måste nog tänka till lite för hur mycket kommer vi vilja stå med näsorna i backen när båten väntar...

Det är mycket som ska hinnas med innan 14 juni då jag måste lämna barn och man hemma en vecka för att åka till Israel. Missförstå mig inte för den resan har jag längtat efter att göra sedan gymnasietiden men det kommer bli tufft för mitt hjärta att åka utan dem.

Photobucket

Eftersom kalasen avlöser varandra 30-åringar varvat med 3-åringar, var presentpapper ett givet inköp när Luleå fick ett besök av oss förra veckan.

2 kommentarer:

Karolina sa...

Å, prickigt är så fint! Måste in till Luleå en sväng jag med.

Inte är det lätt att lämna de små trollen hemma när man reser så jag förstår absolut om magen kniper lite innan. Men du ska se att det går jättebra och tjo-hopp så är det hemma hos dem igen. Israel låter härligt.

Tisdagskram

Living up North sa...

Väldigt snygga presentpapper, jag gillar det med turkosa blommor lite extra - skulle bli en jättesnygg bricka eller liknande om man decopagade lite med det :)