torsdag, maj 20

Lite färg

Ni har nyss fått se en bild på henne och här kommer två till. Jag tycker verkligen hon är så fin!

Photobucket

På denna lediga dag har fler fönster putsats, lekstugan städats ur och löven lämnat gården. Som avslutning på en sådan härlig dag bestämde vi oss för surströmming till middag! Gott tycker jag, dock inte eftersmaken om jag får vara lite äcklig... ;-)

Eftersom jobbet pågått ute hela dagen har det till min glädje gett mig lite färg. Synd bara, om än jag inte bränner mig ser färgen ändå mest röd ut... En gladare nyhet är barnens nya kusin som föddes igår, en till norrmann och vi väntar spänt på namnet!

1 kommentar:

Lina sa...

Så fina alla bilderna är (jag har kollat in dem längre ned också)! Superskoj för dig och jag ser fram mot annonsen som jag ju anar kommer i en tidning nära mig snart. :)

kram