söndag, maj 16

Både jämna och ojämna år

Photobucket

Mycket riktigt, ikväll startade projekt fönsterputs som är välbehövligt eftersom jag inte håller mig till reglerna - att putsa dem minst två gånger/år, jag kör snarare med max en gång per år. Enligt mina uträkningar kommer det att ta mig en dryg vecka att göra klart husets alla fönster om jag putsar två fönster per kväll. Då är det kanske bättre att göra ett ordentligt ryck någon ledig dag...

Helgen bjöd på ett otroligt trevligt trettioårskalas med mycket gott som vi kunde stoppa i magarna! Till min stora glädje fick jag träffa Elof för första gången. Han föddes i februari men ligger fortfarande kvar på sjukhuset på grund av ovanliga komplikationer. Eftersom de får vara hemma på dagspermis kunde de komma på kalaset och det var underbart roligt träffa hela familjen, intressant höra om allt de varit med om och allt som väntar dem.

Helgen avslutades med ett treårskalas som till större del tillbringades på den nya studsmattan! Vilken värme vi haft, vilket ger stort hopp om en sommar inom kort.

Inga kommentarer: