tisdag, april 20

Trevlig onsdag!

Photobucket

Snart har vi här i norr också så här grönt! :-) Solen gör sitt allra bästa för att påskynda våren så snön smälter i rasande fart. Bilden är tagen i närheten av Bergen just efter en kort men intensiv störtskur.

Jag har laddat för en ny frisyr på både mig och min dotter men tyvärr kom förkylning i vägen, när den absolut-bästa-frissans (ä.k. grannens) barn blev sjuk. Min lediga onsdag kommer nog att bli bra ändå med ett förmiddagsbesök hos mamma och på eftermiddagen ska barnens farmor vara här när jag drar iväg till sjukhuset. En trevlig onsdag hoppas jag ni också får!

1 kommentar:

Citronergula sa...

Jag håller med! Vill både ha grönska och ny frisyr! Tycker det går alldeles för sakta med snösmältningen... Och kalufsen borde få sig en genomkörare både med färg och sax!

Ha en härlig ledig dag!
Själv längtar jag till min på fredag!

Kram