fredag, april 30

Ljuset tar över

Photobucket

Så är det valborgsmässoafton och sommaren närmar sig med stormsteg! Jag minns förra våren och försommaren (tror det var då jag började lägga mig vid 3-tiden på natten och sen har jag inte kunnat sluta...) då jag inte kunde låta bli att springa ut mitt i natten för att fånga det vackra skymningsljus som infann sig. Varje gång den här tiden på året längtar jag så fruktansvärt till våren och sommaren, se knopparna spricka på björkarna, gräset blir grönare och grönare och se kattfötterna titta fram ur marken. Snart är vi där!

I den ljuvliga solen ser man också hur underbart skitigt vi har i huset men det kan jag åtgärda en annan dag, inte på valborgsmässoafton. Hoppas ni får roligt!

1 kommentar:

Living up North sa...

Ja visst är det sjukt härligt med det ljuva sommarljuset som äntligen visar sig!