tisdag, mars 2

Välkommen lille Harry

Photobucket

I december fotade jag denna mage och ur den kom i söndags en liten kille med namnet Harry! Oj vilken glad nyhet det var och jag säger än en gång Grattis Karin och David!

I mitt liv har för övrigt två arbetsdagar passerat och det är ganska kul på jobbet! Jag får mitt sociala behov mättat och får längta efter barnen som gillar att vara på dagis, om än lämningarna på morgon ännu är tårfyllda. Det tunga med dessa vardagar är inte så mycket jobbet utan framförallt lämningar, hämtningar, snöskottning, tillagning av middagarna och läggning av barnen. Men det går.

2 kommentarer:

Sven sa...

Vet hur det är att vara ensamstående småbarnförälder, du o jag borde slå oss ihop.

Harry sa...

Tack Anna! Om du tyckte tyckte att bilderna när jag var i magen blev fina skulle du se mig nu!
Jag är ganska så söt om jag får säga det själv!! :)
Hälsa familjen! Kram Harry