måndag, mars 22

Sabina och Johan 20 mars 2010

Lördag morgon begav jag mig i härlig snörök, norrut till Svanstein där jag aldrig tidigare varit, en resa på nästan tre timmar. Och trots att detta är en liten by hade jag små svårigheter att hitta till festlokalan där min första uppgift skulle börja, att fota den fina dukningen och alla söta detaljer.

När detta var gjort körde jag de femtio metrarna till huset där brud och brudgum höll på att göra sig klara. Sabina hittades i ett av sovrummen där hennes ena syster var mitt uppe i sminkning och den andra systern satt vid datorn med uppgift att skapa en låtlista inför festen. Johan klev ur duschen och blev ganska snart klar, samtidigt som bruden.

Fotosessionen kunde börja! De var enormt tappra och tuffa som stod ut med minusgrader, kalla vindar, snö och dessutom mina befallningar "gör si, gör så" i nästan två timmar. Sabina var så vacker i allt hon bar - den detaljrika frisyren, tiaran, klänningen, ja allt! Och Johan stilig som få, ja ni får bedöma själva. :-)Photobucket

Photobucket

Photobucket


Photobucket


Photobucket


Photobucket


Photobucket


Photobucket

När vigseln var över och bröllopsfesten hade börjat satte jag mig i bilen för hemfärd men var bara tvungen att stanna när jag upptäckte kvällshimmelen bara några minuter från kyrkan, den verkade vara gjord till er Sabina och Johan! Ett stort tack att jag fick dela denna speciella dag med er och ett stort grattis till er båda!
Photobucket

Era tankar och ord betyder så mycket för mig så lämna gärna en liten kommentar, liten eller stor!

7 kommentarer:

Lena L sa...

Så otroligt fina bilder du har tagit, jag är lite svag för svart-vitt så det är mina favoriter.

Jeansen var slut i Kalles strl men det skulle beställa in mer. Köpt däremot en jättefin vit tröja med marinblå ränder som kommer bli super till sommaren. /Lena

Jennie sa...

Du går från klarhet till klarhet, otroligt läckra bilder, de måste vara supernöjda! Kram

Livet i hus nr 7 sa...

Wow, vilka fina bilder. Ser fram emot att ta nya bilder på måndag!!
Ha en bra vecka! Kram Anna

Anonym sa...

Väldigt tjusigt! Hade jag gift mig idag hade du blivit tillfrågad att fota oss. Du är så bra!

Tycker Anna-Britta

Huset vid Kullbacken sa...

Lena: Tack! Jag gillar själv svartvitt väldigt mycket men det passar tyvärr inte på alla bilder... ;) Synd på jeansen för de är verkligen snygga! :)

Jennie: Tack, det betyder mycket!

Anna: Det ska bli kul att fota era barn igen och se skillnaden! :)

A-B: Ja, tänk så kul det skulle vara att fota ert bröllop men det kan ju finnas andra att fota nu för tiden. Kan ni inte komma hit och hälsa på? Jag vill så gärna träffa söta Josef!

Karro sa...

Vilken inspiration du ger mig genom att visa alla dina fina bilder på din blogg.
Du är en stor förebild och inspirationskälla till mig som är alldeles ny inom detta :)

Anonym sa...

Vilka snyggingar och vilka fina bilder. Vad duktig du är Anna! Jag gillar den svartvita bilden där hon har på sig "kappan" massor!

Ha det bra.
Kram Ester