måndag, mars 8

På gång

Photobucket

Vilken underbar dag det varit, åtminstone om man hittat skydd för vinden! :-)

Bildredigering pågår för fullt med ett tight tidsschema, och med en blandning av lite "studier" för att lära mig mer om ytterplaggen som säljs i barnbutiken där jag jobbar. Barnen somnar snabbt efter en dag på förskolan och jag har verkligen tagit tag i min egen läggtid som nu för tiden är tidigarelagd med tre-fyra timmar...

3 kommentarer:

Annelie J sa...

Hej!
Känner igen det där, klockan har en tendens att bli alldeles för mkt om kvällarna... Måste oxå skärpa mig. Jag jobbar 75% som platsansvarig på ett gym, har eget företag som fotograf sen i somras, så det blir mest på helger & kvällar förstås. Men ett par jobb i veckan blir det, och det är så kul, när man väl tagit steget.

Mrs North sa...

här var det kastvindar och storm så att det inte gick att hitta lä någonstans, dessutom regndade det, snöade, haglade och så vidare mellan gångerna när solen tittade fram :)

Anette sa...

Hoppas det går bra med jobbet!! Det är ju bra att ha ett;))

Kram Anette