fredag, mars 19

Mera album

Här ska ni få se de andra två typer av album jag beställt. Det första är grönt med ett mossgrönt band att binda ihop albumet med. Detta går att få i många andra färger så som svart, benvitt, rött, blått, brunt, lila och nu har jag säkert glömt en del.

Photobucket
Det andra som är lite större har jag tagit hem i färgen benvit/sand och det tänker jag kan passa utmärkt till bröllopsbilder. Detta album finns även det i många andra färger ungefär som det ovan. Vad tycker ni, skulle ni kunna tänka er dessa?

Photobucket

Imorgonbitti tar jag bilen och åker de 25 milen till Svanstein där ett bröllop ska hålla till och jag ska så klart stå bakom kameran! Det ska bli såå kul! :-) Hoppas ni får en bra helg!

1 kommentar:

Lena L sa...

Hej! Tusen tack för länken, blev så glad. Blir nog ev ett par byxor idag, ska med jobbet på stan.

Kalle har dragit iväg på längden så det börjar vara mycket i garderoben som ska vikas bort. Inte mig emot för då kan jag ju shoppa med gott samvete:)

Första gången jag såg "nya" Agnes så tyckte jag att jag måste ha träffat henne förr. Det har jag ju inte gjort däremot sett mycket bilder på din blogg. Kan kännas lite konstigt när man träffar någon som man sett mycket via en blogg men inte egentligen känner fast det nästan ändå känns som man gör det, om du förstår hur jag menar:)

Vi bor ju i Blåsmark men det fanns inte plats på förskolan där så då hamnade vi på Ängen istället.

Lycka till med bröllops fotograferingen. Kanske syns någon dag vid hämtning/lämning:) Kram /Lena