tisdag, mars 30

Fynd!!

Jag vill börja med att tacka för alla fina gratulationer! Jag blir så otroligt glad för era kommentarer!

Idag gjorde min mamma och jag en tur till några av stadens second hand-butiker och gick hem med ovanligt många grejer som inte gick att stå emot, mest lampor för min del. :-) I söndags passade jag på när det nu var min födelsedag och allt, att låta min kära man skruva upp några hyllor som länge stått och väntat - en stringhylla jag fått av bästa snälla och snygga Amanda och en gammal telefonhylla i teak som kom med hem från denna resa. Nu finns det äntligen mer plats att visa upp några favoriter som annars fått gömmas undan i köksskåpen.

Photobucket

En av tre lampor som inhandlades idag, klämde jag enkelt fast i stringhyllan, den turkosa vasen fastnade jag för dess färg och form, även färgen på ugnsformen Rörstrand Bahamas är underbar!

Photobucket

Resten får ni se en annan gång!

5 kommentarer:

Annelie Johnsson sa...

Hej!
Vad snyggt!! Är oxå på jakt efter en stringhylla till köket. Förresten, har lagt till dig bland mina favoriter på bloggn,hoppas att det var ok?
Kram

Jennie sa...

Vilket ögongodis! Är själv på jakt efter en tidninghylla att sätta längst ner i min egna stringhylla...snyggt som bara den!

Karin sa...

Vilka mysiga saker du har fyndat. Helt i min smak! :)
Ha en fortsatt trevlig dag! Kram

Lina sa...

Nu slog det mig - att jag kanske (förmodligen och allra troligast) missat att du är du. Jag läste ikapp lite, räknade ut var du jobbar och insåg att jag förmodligen handlat av dig den senaste tiden. Du kanske redan har koll på mig, men nu har jag i alla fall koll på dig. Du är ju den där glada och söta tjejen man har saknat i butikerna... :)

Och den vita långskjortan passade perfekt när jag testade den hemma.

Isabelle sa...

Du tar så fina bilder!! Jag måste fråga - denna lampa som man klämmer fast så där fint, var har du hittat den? Är ute efter precis en sån till min stringhylla.