fredag, mars 26

Charlie och Kasper på besök

När Charlie döptes fick han ett presentkort hos mig, vilken toppenpresent eller hur! ;-) I alla fall blev det idag dags att lösa in det, så vi träffades i studion på förmiddagen. Jag fick träffa söta Charlie som hunnit bli ett halvår och skrattade bara man såg på honom, och hans storebror Kasper som verkligen charmade mig! Det blev en intensiv fotosession men också väldigt lyckad om jag får säga det själv men det får jag kanske inte, så då är det upp till er... :-)

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Det blev många bilder igen men jag hade svårt med sållningen, hoppas ni inte blev lessa. Jag hoppas ju självklart också att hela Charlies familj gillar vad de ser!

11 kommentarer:

Annelie Johnsson sa...

Så härliga bilder, så kan föräldrarna inte bli annat än nöjda!!
Ha en bra helg
Kram Annelie

Lena L sa...

Hej! Super fina bilder. Gillade alla men det som jag fastnade lite extra för är, tredje uppifrån, när C ligger på rygg med huvudet åt sidan. När C håller i bollen/ballogen. Svart vita bilden med händer/fötter var fin men jag hade nog föredragit att hela huvudet var med men det är ju inte så lätt när man fotar små sprattlande fötter. Och så är det ju lite av en smaksak. Trevlig helg. /Lena

Mys liv och hem sa...

Helt underbara bilder och så mycket glädje i båda pojkarnas ögon

Huset vid Kullbacken sa...

Lena: Tack snälla du! De är så söta dessa pojkar och bilden med händer och fötter var medvetet komponerad på detta sätt men jag blir glad för din åsikt!

Trevlig helg allihop och tack för era kommentarer!

Kram Anna

Cicci sa...

Gud så fina!!! Jag bara skrek rakt ut - så det måste ju verkligen vara ett bevis på att jag är JÄTTENÖJD! :) Längtar tills jag får korten så jag får sätta upp dom på väggen! :) Kram på dig och tack för en rolig fotografering!

Anonym sa...

Bilderna på kusinbarnen blev jättefina :)

Du har verkligen fångat glimten och buset de har i ögonen.

Även dina bröllopsbilder är underbara, känner mig trygg att veta att du ska fota oss på vår stora dag :)

Kram
Linnéa

CitronerGula sa...

Åh så fina våra småkusiner är. Nu kan vi ge likadan foton till mormor och morfar! Lite attans var bara att någon hann före oss med att ge det som dop present. Verkligen ett supertips. Men vem vet, vi kanske återkommer med en ny förfrågan inför nästa bebis i släkten/kompisgänget. Om det nu kommer fler :)

Kram till dig!
//Petra - stolt faster

Sandra | Inspirera Mera sa...

Åh så fina de blev! De är verkligen Kasper och Charlie upp i dagen.

Carola sa...

Åhh så underbara!! Och dem är charmiga barn:)

Nu måste jag också boka tid för mina grabbar. Så jag återkommer:)
/Carola

Louise sa...

Så otroligt fina bilder. En fråga, vad för kamera och utrustning använder du??

/Louise

Anonym sa...

Jättejättefina, som vanligt. Du är så duktig och blir som bättre och bättre för varje gång du fotar känns det som. Du har verkligen utvecklats massor. Hur får du all inspiration och roliga ideér?

Vi hörs.

kram Ester