torsdag, mars 18

Bröllopsförberedelser

Ikväll har jag färdigställt ett album inför stundande bröllop...

Photobucket

Jag har beställt hem tre olika album som jag tycker är otroligt snygga och som jag vill kunna erbjuda mina kunder - detta är ett av dem. De andra, som ni får se imorgon har en pärm av textil i fina färger och rymmer allt i från sex bilder till tjugofyra. Men som sagt mer om dem imorgon!

3 kommentarer:

Annelie J sa...

Hej vännen!
Ser ju riktigt snyggt ut, om du vill får du gärna dela med dig var du hittat dem, har letat efter nåt lite extra men inte riktigt lyckats tycker jag...

Kram

Lena L sa...

Säger samma som föregående, skulle vara jätte bra om du vill berätta var du hittat dem för jag har letat och googlat mig gråhårig efter något lite finare. Trevlig helg!

Mrs North sa...

Tjusigt! Inte nog med att det är fina bilder, de är fint förpackade oxå.