söndag, februari 28

Som morgongåva

Igår fick jag besök av ett möhippegäng från Luleå. Den blivande bruden skulle få vara med om en morgongåvefotografering! Jag tar vackra (hoppas ni tycker det) och smakfulla bilder på den blivande bruden som hon sedan kan ge sin man som morgongåva efter bröllopet, endast för honom att se. Här kommer ett smakprov och jag tror ni ska få se någon mer bild på den modiga bride to be, vars bröllop jag även fått äran att fota!

Photobucket

3 kommentarer:

Anonym sa...

Vilken snygging!

Jag ville bara säga lycka till i morgon på jobbet! Hoppas allt känns bra. Jag ber för dig!

Kram Ester

Magnolia sa...

Jättevacker bild, jag gillar verkligen halsbandet som ligger i fokus - oväntat färgval oxå då det är turkost och inte rött.

FURNISH.etc inredningsblogg sa...

Vilken härlig blogg med helt underbara foton. Inspireras till tusen! Kram Emmy