onsdag, februari 3

Projekt före

Förra veckan susade jag ner till Skellefteå efter att ha sett en annons med ett snyggt matbord i teak till salu. Affär blev det! Bordet är snyggt men måste slipas och lackas för att bli i toppskick och än känner jag att vårt nuvarande bord, där vi som mest har suttit fjorton personer vid är dels ganska nyinköpt men även svårt att göra sig av med eftersom antalet platser minskar en del.

Photobucket
Hur som helst. Till detta matbord i teak följde fyra tygklädda stolar med vibbar från nittiotalet (rätta mig om jag har fel) så givetvis måste tyget bytas ut för att stolarna ska komma till sin rätt! Resultatet kommer imorgon...

3 kommentarer:

Anette sa...

Det blir spännande att se! Jag älskar före- efter bilder!!
har du sett kistan jag målat om? Det får du om du tittar in på min blogg;)
Kraaaam Anette

Ann sa...

Älskar teak! Tyvärr gör inte min man det. Vi får samsas om ngt annat.
Svårt att ge avkall på platser, men säkert värt det.

kram

Familjen i Uttran sa...

Supersnygga stolar, påminner om de vi har i vår glasveranda. Spännande att se makeovern! Självklart får du länka till min sida, jag blir bara glad!