fredag, februari 5

Projekt: Efter!

.
Photobucket

Så där ja! För mig klär stolarna betydligt bättre i detta än det förra tyget. Kanske inte så vågat val men ibland är det bäst så. :-) Nu har jag alltså fyra likadana stolar - för få att ha runt matbordet och för många att placera i vårt hus. Tyvärr kommer jag därför sälja dem vidare till någon som har plats för dem.

Idag har jag tillbringat dagen på sjukhuset och gått en kort utbildning för att lära mig hur man hanterar min pump. Den är nu ikopplad till en kanyl som sitter på min mage och ger mig insulin var tredje minut. Jag tror och hoppas detta kan hjälpa mig underlätta och förbättra dagarna med diabetes, för samtidigt lillasyster kom till världen försvann mitt minne och sprutorna har därefter glömts av ibland.

Imorgon (idag har det hunnit bli...) ska min man firas med
Grekisk pyttipanna och chokladbollstårta på sin födelsedag. En mysig helg ligger framför oss och jag vill redan nu önska er några sköna dagar! Hoppas vi ses nästa vecka!

2 kommentarer:

Livet i hus nr 7 sa...

Åh vad fina de blev! Om jag hade haft plats så kanske...
Trevlig helg på er!
Kram Anna

Ann sa...

Uj uj så snygga!!
Enklast är snyggast.

kram