onsdag, februari 3

Fotouppdrag: En oangenäm väntan

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Vi har haft underbart sällskap här idag som till en början bara skulle dricka kaffe med oss men lättövertalade som de var (vilket jag är glad för! :-) stannade de även över middagen! Tack alla för en trevlig dag!

Bilder från fotosessionen med min vän som verkligen får kämpa mot illamåendet, än så länge har det varat i trettio veckor och kommer inte gå över förrän den lilla bebisen är ute ur magen. Hela familjen drabbas eftersom hon är sjukskriven på heltid sedan tidigt i graviditeten och måste fokusera hela sin kraft på att orka med dagarna. Det här är hennes andra barn men hon gick igenom samma sak med sitt första så ni må tro att hon är stark som gav sig in i detta med öppna ögon - eller hur? Vi är alla väldigt stolta över dig Frida och familjen att ni orkat er genom denna graviditet! Vacker är du hur du än mår.

7 kommentarer:

Maria sa...

Åh finaste Frida! Det är inte lätt men nu är det inte så länge kvar i alla fall. Jätte vackra kort, är riktigt förtjust i det med lilla A som petar på magen!

Vänliga hälsningar
Maria

Anna sa...

Jag håller med dig Anna. - Vacker är du Frida hur du än mår. Nu kan du börja se slutet lite grann... Lycka till vännen. Du är oerhört stark! Tänker på dig, Arvid och Sven.
Kramar från oss

Anna sa...

Till dig Anna
Vilka vackra biler du tar, alltid lika kul att kika in här och se dina underverk =)

Karin sa...

Tack Anna för en härlig dag med gott fika och god mat!! Ni skämmer bort oss. Vi ska se till att bjuda igen så fort vi har fått bort värsta kaoset i huset. Det är ett löfte!

Fiiina bilder, Frida. Tänker på hela familjen. Önskar er verkligen allt gott och hoppas att allt går bra den tid som är kvar.

Puss och kram!

Anonym sa...

Tack, omtanken värmer! Fina bilder på en stark kvinna!
Sven

Anonym sa...

Tack alla för omtanken! Det värmer mycket och tack för de fina orden Anna, det betyder mycket för mig! Du är dessutom en duktig och inspirerande fotograf :) Nu ska det gå, 10 veckor kvar (7 veckor hoppas jag på då Arvid kom 3veckor för tidigt men vi får se).. Tack igen! Kram Frida

Idalina sa...

Å hjälp. Kära nån...
Visste inte ens att ni skulle bli föräldrar Sven o Frida, och nu får jag höra om allt detta kämpandet.
Jag är chockad.

Vi kramar om er ändå här långt bortifrån!