onsdag, februari 17

Dagis på gång

Photobucket

Hela familjen hann vakna innan självaste födelsedagsbarnet öppnade sina ögon då hon, helt regelrätt kunde blir firad på sängen som i detta fall blev soffan (för hur kul är det att sitta i spjälsängen när paketen ska öppnas? ;-). Man kan ana att hon är nyvaken på bilderna, där hon även förgäves försöker visa upp två fingrar när frågan hur gammal hon är ställs.

I veckan gick mina barn för första gången in på ett dagis. Vi har nu passerat dag två av inskolningen och än går det smärtfritt men helt ärligt väntar jag på bakslaget när som helst... Personalen är toppenfin av vad jag hittills sett så det känns bra att lämna barnen i deras händer. Tyvärr försvinner inte den jobbiga känslan av att de inte hör hemma på dagis, mina barn ska ju vara hemma med mig!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Är det ok att jag skriver att jag vill bo med dig i Israel?

/Ester

Anonym sa...

Vad kul att se på dina bilder Anna, otroligt fina!
Förstår att det känns knepigt med förskola, jag har fortfarande inte riktigt vant mig heller. Hoppas det inte kommer något bakslag med inskolningen. Jag väntade också på det men det har inte kommit ännu, 4 mån senare. Det är oftare så att A inte vill åka med hem...
Allt gott till dig och er!
Jenny B