onsdag, februari 24

All lycka

Photobucket

Det har hittills varit en tung vecka med tårar varje dag för mig, oftast för att min lilla tjej verkligen protesterar med panik i blicken och ropar efter mamma när jag lämnar henne på dagis. Jag vet hur bra barnen har det där men samtidigt känns det så fel att de ska vara största delen av dagarna ifrån mig. Att det dessutom är jobbigt runtomkring gällande andra saker gör inte mitt sinne lättare. Allt med dagis och jobbstart har blivit svårare än jag trodde...

Förlåt att jag är så dyster jag vill inte dra ner någon annan så jag önskar er en lycklig dag! :-)

5 kommentarer:

Anonym sa...

Det är jobbigt när man känner så...jag vet hur det känns...ibland är det också som att allt hopar sig. Det kommer att ordna sig/kram Marie
Mycket vacker bild:-)

Ann sa...

Usch jag känner med dig! Min yngste son grät VARJE dag jag lämnade honom och såg snorade och verkligen GRÄT hysteriskt varje dag. Jag visste att så fort han inte såg mig mer så gick han iväg och lekte.
Han är faktiskt lite så ännu. Det är lite av hans sätt att visa att han älskar mig och saknar mig. Han säger det för att vara snäll. Han står vid fönstret och vinkar och gör "ledsenmin" med munnen.

Inte gör det avskedet lättare, men det är hans sätt att visa kärlek.
Och visst vänjer man sig. Men det är svårt. Hjärtat och hjärnan säger olika saker.

Hoppas det skall gå lättare med tiden både med jobbet och dagiset.

kram kram och tack för dina fina ord! det gjorde min dag när jag satt och deppade.

Mys liv och hem sa...

Du får gärna länka till mig.
Jag hoppas att det känns bättre för dig nu.Det är inte lätt att vara förälder alla gånger.Ha det gott

Livet i hus nr 7 sa...

Usch vad tråkigt! Men det kommer att bli bättre!! Tänker på dig/er
Kram Anna

Huset vid Kullbacken sa...

Tack för er omtanke!! Det löser sig säkert men det är svårt att styra över känslorna...

Marie, du vet ju säkert precis hur jag känner när du varit med om detta fler gånger än jag. Tack i alla fall för orden!