fredag, januari 8

Uppåt väggen

Photobucket
I vardagsrummet har vi fått upp några tavellister där det bland annat står några foton och i väntan på en tavla som hittills bara finns i mitt huvud som idé, fick senaste inköpet från Ikea ta plats där.

Ikväll har det varit släktkalas hemma hos oss, sista chansen för mig att träffa kusinerna innan de åker tillbaka till sina respektive hem. Kul att träffa dem alla och gott med etiopisk pepparsås som min kära mamma gjort! Temperaturen blev varm och skön inomhus samtidigt som graderna kröp ner utomhus. Brrr...

6 kommentarer:

Karins fotoblogg sa...

Hej!
Kul att du hälsade på hos mig och lämnade en hälsning!
Så snygg din blogg är! Både layouten, gillar headern jättemycket, och alla fina bilder du fyller den med! Kul att läsa att du tar lite fotouppdrag, det är något som jag också skulle vilja göra vid sidan av mitt ordinarie jobb. Måste bara jobba lite på självförtroendet först ;) Men kanske 2010 är året?! Jag blev lite nyfiken på din studioutrustning, då jag är sugen på en själv. Får man fråga vad du har och hur du ljussätter?

Ha det gott! och lycka till själv :)
//Karin

Jennie sa...

Snyggt blev det på tavellisten!

Pepparsåsen är ju den bästa, den brukar ätas flitigt här hemma runt påsken så jag får väl göra en laddning snart igen.

Kram

Anette sa...

Åh...nu blev jag sugen på pepparsås=)
Jättefint du gjort på tavellisten!
/ Anette

Livet i hus nr 7 sa...

Hej Anna!
Vad fint det blev, jag gillar verkligen &-tecknet skarpt!
Nu har jag slagit till och skaffat mig en egen blogg, kika gärna in!
Kram Anna

Therese Samuelsson sa...

Hejsan!

Tusen tack för den snälla kommentaren! Måste säga att din blogg är en inspirationskälla utan dess like!

Säg hej till Jessica från mig om du träffar henne! =)

m a r i a k o d e n sa...

Jag har inte ätit den maten på ungefär 18 år...men så blev vi förra veckan bjudna till "Bersika" till min f.d. svägerska på just den maten! Nostagiskt o gott!!! Mmm....måste köpa hem lite kryddor!!

Snyggt &-tecken! *Gillar*