torsdag, januari 28

Tankar om jobbet


Photobucket

Solen tittade minsann fram idag och den når högre och högre, en bra bit över trädtopparna nu! :-)

Mina arbetskompisar åkte härifrån för en timme sedan efter en trevlig stund hemma hos mig. Det har hänt en del sedan jag jobbade med dem, bland annat har staben utökats med två "nya" och om än jag har hälsat på då och då missar man mycket. Därför kändes det bra att träffa dem utanför jobbmiljön innan min arbetsstart i mars, i och för sig kommer jag inte längre jobba särskilt mycket med just dessa men kontakten känns bra att ha och jag gillar dem allihop!

Eftersom jag varit borta från jobbet i nästan fyra år, med undantag för de tre månader jag jobbade med Lillasyster i magen, känns det en aning nervöst att börja om. Men efter beskedet som innebar en liten förändring i arbetet släppte oron nästan helt - nu ser jag fram emot att gå tillbaka!

6 kommentarer:

Livet i hus nr 7 sa...

Vad spännande! Jag blir nyfiken på vilken förändringen är...
Kram Anna

Anonym sa...

Vad skönt att du känner så!
Dessutom kommer du ju att fortsätta vara hemma litegrann, bra att inte börja jobba för mycket på en gång!
Det kommer säkert att gå superbra!
Kram Kajsa

Anonym sa...

Hej Anna
Hittade din sida via citroner gula. Kul eftersom du bor på samma gata som min lillasyster och på samma gata som en av mina anställda. Världen är verkligen liten.

Huset vid Kullbacken sa...

Anna: Den lilla förändringen innebär att jag börjar sälja smått i stället. :)

Kajsa: Jag vet, ni slipper mig inte helt ännu men lika tillgänglig kommer jag ju inte vara...

Hej Kerstis syster och Saras chef! Världen ÄR verkligen liten! :)

biggan sa...

Hej!
Jättekul att få ta del av alla dina fina bilder, ger bra inspiration så här mitt i vintern. Jag går själv fotokurs nu, vi är några tjejer...om jag nu kan kalla mig tjej men hur som så försöker vi lära oss lite av Marcus Tiburzi, riktigt kul.
/Birgit W

Ann sa...

Vad härligt att få längta till jobbet ist för att ha ångest.
Kul att börja jobba igen. Då uppskattar man helgerna ännu mer.

kram