tisdag, januari 5

Nyårsafton 2009-2010

En dag i stan med några fynd i påsarna hem, men mest har vi idag myst med både min mamma och faster. Kvällen bjöd på välkommet spontanbesök hemma hos oss av charmiga och skojiga bekanta. De bjöds på en rundtur i huset, lingonmuffins till kaffet och för mig kändes det som att tiden flög förbi så när de skulle åka hem tänkte jag "redan". Det innebär att i alla fall jag hade en trevlig kväll! ;-)

Nu ska ni få följa med på vårt nyårsfirande med några utvalda bilder från den kvällen. Vi hade en riktigt trevlig kväll tillsammans med vänner vi träffar sällan och de vi träffar var och varannan dag så det perfekta sällskapet fick vi vara med! Eftersom barnen skulle gå och sova fick de fira nyår med tomtebloss några timmar före tolvslaget - alldeles tillräckligt spännande för de ett-, två- och treåringar som var med!
Photobucket
Photobucket
När barnen låg och sov utspridda i hela huset och klockan slog tolv, klädde vi på oss och sprang ut för att fira in det nya året med sprakande raketer, tomtebloss och massvis med kramar.
Photobucket
Jag hoppas ni också hade en rolig kväll och att ni har positiva förväntningar av detta år!

1 kommentar:

Jennie sa...

Så smart med tomtebloss, att vi inte tänkte på det!!

Gott nytt år!