tisdag, januari 12

Förvaring

Nu när all jul är ute och huset är genomstädat (nästan...) känns det lite kalt innan man fyllt upp hyllor och fönster med gamla och nya saker men ack vilken lättnad.

Medan dammsugaren levt om och svetten lackat har mina tankar snurrat mycket runt förvaring, för oss speciellt till hallen. Där ligger skor, overaller och jackor hullerombuller och det jag irriterar mig mest på är mina egna stövlar som ramlar ut ur garderoben så fort de får chansen. Men som av en händelse upptäckte jag Ikeas stövelhängare och blev genast sugen på en resa dit... -igen!
Photobucket
1. Pax garderob 4 490,-
2. Nostalgisk låda 89,-
3. Lycka stövelhängare 39,-

Bilder lånade från IKEA.

2 kommentarer:

Jennie sa...

Tack för idén, stövelhängare borde vi verkligen ha i vår hall där annars mina stövlar tar upp en massa plats. Nåt att fundera på nu när vi ska in med skjutdörrar i hallen...

Anonym sa...

På något konstigt sätt har man alltid dåligt med förvaring :(

Vi har pax-garderober i sovrummet och de rymmer hur mycket som helst så dem rekomenderar jag.

Hoppas allt är bra med er!

/Linnéa