måndag, januari 25

Det gör ont

Kvällen flöt på som vanligt, barnen badade och vi skulle precis börja göra dem klara för sängen när sonen öppnade toalettdörren över foten och slet i princip upp hela sin stortånagel! Jag som befann mig i ett annat rum hörde snabbt att skriket som kom ur honom innebar smärta. Min lilla älskade son var blå runt munnen och grät hysteriskt när han försökte förklara vart han gjort sig illa, när jag vände blicken mot hans fot såg jag nageln helt uppvikt och blod som trängde fram från nagelbädden. Det är många som vet hur ont det gör...

Photobucket

Efter några samtal till olika journummer fick vi rådet att försöka vika tillbaka nageln för att skydda såret men där kom min man och jag till en tröskel som var svår att ta sig över. Vi har hittills aldrig behövt åsamka någon smärta och förstod så klart att detta skulle göra otroligt ont för vår lille pojke. Vi förstår också att det här är ett för litet problem för den jourhavande distriktssköterskan att komma ut och hjälpa till med. Så efter mycket vånda och många tårar för mig lyckades min man trycka tillbaka nageln och sedan kunde jag plåstra om tån, dock till samma smärtsamma gråt som tidigare.

Jag vet att barn råkar ut för värre olyckor än detta om det är någon som tvivlar men för mig, just ikväll blev detta väldigt jobbigt - att se sitt barn ha så ont.

6 kommentarer:

Livet i hus nr 7 sa...

Usch vad jobbigt! Det är aldrig kul att se sina älsklingar ha ont...Hoppas han mår bättre idag!
Kram Anna

MalinKa sa...

aj aj aj aj aj aj aj
jag får ont bara av att läsa om det, trots att jag haft turen att aldrig ens drabbas av blånagel. stackars liten. inte roligt alls.

Karro sa...

Aj aj aj! Jag förstår smärtan både hos sonen och i föräldrahjärtat.
Vilken underbar blogg du har och du är en fantastiskt duktig fotograf.
Själv har jag nyss börjat på fotokurs och insett hur fantastiskt roligt det är att fotografera.
Ser fram emot att kika igenom din blogg och alla underbara foton.
/Karro

CitronerGula sa...

Åh hjälp så ont det måste ha gjort. Jag kunde knappt läsa det du har skrivit. Stackars liten!

Det har varit lite mycket runt juletid för oss, så jag hann helt enkelt inte välja ut bilder för en julklapp.
Jag återkommer inom en snar framtid för beställning!

Kram//Petra

Anette sa...

Käre, gode tid så ont!!! Stackars pojk vad det måste ha gjort ont!!!
Hoppas att det nu snabbt blir bättre...
Kram Anette

Anonym sa...

Åh herre gud sååå ont! Usch jag hurvas när jag läser,hoppas det går över snabbt.Kram Benita