onsdag, januari 27

Det blommar

Photobucket
Orkidéer som pryder våra köksfönster har, mot alla odds lyckats leva flera år inom dessa väggar, de blommar så vackert på vintern och ger en vårinspiration utan dess like! Finaste levande växten i detta hus kan jag lätt kalla dem.

Sonen har haltat på här hemma idag men inte haft ont som han säger. Med lite nya bandage runt stortån fick han ny energi på kvällskvisten. Jag bestämde mig tidigare idag för att hålla honom inne så vi slapp tränga in den onda tån i en sko och det fann han sig i utan protest för ovanlighetens skull. Inga problem alltså! Jag vill verkligen tacka för de omtänksamma kommentarer vi fått!

1 kommentar:

Karro sa...

Hej igen och vad roligt att du kikade in i min blogg.
Ja visst går jag fotokurs med Catta. Vi är ett helt gäng från vår scrapförening som har tänkt lära oss att fota :)
Än så länge har kursen motsvarat mina förväntningar och det är så roligt när man börjar förstå vad det är man pysslar med när man fotar :)