fredag, januari 15

Brännhett

Photobucket

Det är verkligen hög tid för sötnöten Elliot och hans föräldrar att välja ut några bilder, problemet är bara att de inte fått se alla än. Jag hade ganska hektiskt innan jul med andra fotouppdrag men nu när det lugnat ner sig och julen helt är över ska jag skicka iväg deras bildmapp som de sedan kan titta på i lugn och ro.

Nu luktar hela huset bränt efter gräddning av en morotskaka. Förstår inte, för enligt receptet ska den vara en timme och trettio minuter i ugnen men redan efter en timme var den klar (förstår jag nu i efterhand). Tanken var att den skulle användas till tjejdagen mina vänner och jag ska ha på lördag men det vete fåglarna om det går nu... Ska se om det går skrapa bort det värsta. :-)

2 kommentarer:

Jennie sa...

Wow vilka bilder, fina ögon du fångat!

Anonym sa...

Du är min hjälte!
http://www.tackfilm.se/?id=1263659255117RA85

Från din hemlige beundrare