måndag, januari 18

Bröllopsfotograferingar

Photobucket
Några av de få inköpen från lördag.

Huset har idag varit fullt av barn och tre vuxna tjejer utöver mig själv. En insikt som återkommer med jämna mellanrum är - de som arbetar på förskola gör ett bra jobb! :-)

För närvarande har jag tre bokade bröllopsfotograferingar i år, allt från mars till juli. Jag längtar otroligt mycket att få fota bröllop och hoppas kunderna kommer bli nöjda med min fotostil. Mitt mål är att göra bilderna så personliga som möjligt för att brudparen ska känna det här är för oss. Är det någon som skulle vilja veta vad jag tar för olika fotograferingar får ni gärna maila och fråga, jag tar mig an de flesta typer av uppdrag - porträttfotograferingar av olika slag (barn, gravid, familj, förlovning, m.m.), bröllopsfotograferingar (porträtt, vigsel och fest) och för företag som behöver bilder till marknadsföring eller bara dokumentation. Jag älskar att fota och hoppas det syns! :-)

3 kommentarer:

Anette sa...

Halloj Anna!
Kan bara säga att det syns att du älskar att fotografera!!! Du tar verkligen jättefina bilder...önskar att jag var lika duktig!
kram Anette

Cilla sa...

Ja, du tar jättefina bilder!

Vad brukar du använda för objektiv när du fotar bröllop? (då tänker jag mest på i kyrkan, där det är dåligt ljus)

Huset vid Kullbacken sa...

Anette: Tack!!

Cilla: I kyrkan har jag använt canons 50mm 1,4 men just i kyrkan är det smidigast med ett litet zoomobjektiv och då skulle jag välja 24-70mm 2,8 som också funkar bra i lite mörkare utrymmen. Jag tycker det är så olika mellan kyrkor hur ljusa de är men ju större bländare desto bättre i alla lägen...