tisdag, januari 5

Årets första

Photobucket

Jag blev så glad när hela familjen fick en middagsinbjudan idag! Det går inte beskriva så skönt jag tycker det är när man slipper tänka och laga mat... Vi blev ganska många, både vuxna och barn hade otroligt kul och fick värma upp oss i +25°. Tack för mat och sällskap Micke o Kajsa!

Tidigare idag provade jag för första gången att baka biscottis som jag älskar så mycket. Det var inte så svårt som jag trodde och tänker kanske nästa gång förgylla dem med något mer än sötmandel. Nu längtar jag till att bjuda någon på fika - känn er välkomna! :-)

1 kommentar:

Ann sa...

Härlig bukett!
Och visst är dom mest spontana och mysisgate middagarna dom bästa?
Och ja- slippa tänka på maten är så skönt. Särskilt nu när man haft barn o maken hemma i 3 veckor.
Är helt tom i huvudet på idéer o variation på matteman. Tyvärr har det blivit för många korv o makaroner.;)
Men hej- det funkar o är lättlagat.

kram o trevlig dag!