måndag, december 14

Vill fota mera!

Jag hoppas ni inte tycker det är allt för långt mellan mina inlägg men ni vet säkert att det kan vara mycket kring jul... Det har varit mycket firande för oss i helgen, dels födelsedagar och dels luciafirande. Min kära far passar på att fylla år så här i december, som att det inte är nog svårt att komma på passande gåvor till alla dagar (farsdag och julafton är inte lång tid mellan)! ;-) Eftersom jag äälskar att ge bort presenter är det svårt att komma tomhänt om än det är vad han egentligen önskar sig. I år fick han ett gäng lotter där han vann femtio kronor, bara att skrapa är väl roligt men att dessutom vinna en sådan summa!

Lördagkväll fick vi njuta av trevligt sällskap hemma hos oss med adventsmys och mycket godsaker. Det var så roligt att äntligen hitta en tid som passade dessa upptagna gäster och jag hoppas de liksom vi hade en bra kväll. Tack för sällskapet, det gör vi gärna om!

På Luciadagen fick våra barn lussa för både gammelfarmor och gammelmormor och jag hoppas det uppskattades om än det mest blev solosång av deras mamma. Med en hejdundrande julfest i kyrkan med luciatåg, julspel och besök av tomten fick Storebror mycket att berätta för de stackare som inte kunde vara med! Att vi efteråt fick komma hem och äta middag tillsammans med våra kära vänner och umgås med dem resten av kvällen gjorde helgen till en av de bästa!

Mina fingrar kliar verkligen efter att fota igen! Självklart används kameran flitigt men jag längtar till att använda den till de uppdrag som väntar! Jag är otroligt sugen på att fota bröllop och inspirationen flödar snart över men det krävs förstås ett brudpar att fota också... :-) Nu sitter även dessa tjejers mamma och pappa och bläddrar mellan bilderna de får välja från så jag hoppas det går bra!

1 kommentar:

Anonym sa...

Vi hade också väldigt trevlig och gör självklart gärna om det snart igen :)

/Linnéa och David