fredag, december 11

Utifrån sett

Jag fastnade ikväll i moderskeppets undervisningar om Photoshop, man kan verkligen aldrig lära sig alla möjligheter som finns med detta program. Och nu är klockan återigen ett, en tid när jag borde sova...

Idag har julklappar inhandlats så jag känner mig riktigt lugn. Resterande klappar ska köpas här som ni vet - från Unicef.

Det var hockey ikväll som bl.a. min man åkte för att se live. Barnen och jag blev då bjudna på middag hos vännen i samma situation - vilken lyx!! Det var en mysig vardagkväll i trevligt sällskap med otroligt god mat! De två storebröderna som gillar varandra så mycket, avslutade kvällen med att sida vid sida lägga pärlor och ville inte riktigt sluta. Så med ett löfte att få fortsätta på lördag (då samma goda vänner kommer till oss) kunde vi lämna deras hus i lugn och ro. Jag njöt verkligen av kvällen - Tack Malin!
Julen sett utifrån vårt hus med den nybundna kransen och den gamla adventsstjärnan.

Inga kommentarer: