torsdag, december 3

Snart andra advent

Idag har barnen fått öva några sånger till luciatåget som närmar sig med stormsteg! Kläderna hänger strukna och klara att användas och Storebror längtar. Han kommer antagligen behöva lite peptalk när vi väl är där den 13 december för spännande tycker han det är bara av att se alla människor som sitter och väntar. Men han ska nog klara det!

Efter sångövning och tomtegrötslunch fick vi en mysig stund hemma i ett inspirerande hem. Det fick mig att längta till att plocka fram lite jul i mitt hus (jag vet, det har fortfarande inte julpyntats här och snart är det 2:a advent...)! Tack för din inbjudan B!

Sitter som vanligt hela kvällar (och nätter) med bilder som jag vill hinna skicka så fort som möjligt och nu får äntligen Isaks och Sveas föräldrar välja ut de bilder de vill ha. Söt kille, eller hur! :-)
Photobucket

5 kommentarer:

Anonym sa...

Tack Anna för trevligt sällskap! Det är så kul då det passar någon gång och vi fick ju en ovanligt lugn pratstund med alla barn. Vi ses väl på lucia om inte före det,och nu får du fram med julsakerna hihi.kram Benita.

Idalina sa...

TACK snälla snälla Anna!
Det funkar :-)
Jag har varit så svältfödd på musik... äntligen!

Anonym sa...

Tack för alla fina bilderna, jag har just suttit och kollat på dem. Det är ju bara så supersvårt att välja.
Vi hörs, ha det bra/ Frida.

Huset vid Kullbacken sa...

Benita: Jag ska verkligen ta tag i det här nu, eller i helgen... Nu längtar hela familjen till att få lite julkänsla i vårt hus!

Ida: Perfekt! Jag sitter varje kväll och lyssnar på allt jag kan komma på. Det är super när man sitter mycket vid datorn!

Frida: Så roligt du gillar bilderna! Att du tycker det är svårt och välja får jag väl ta som en komplimang. :) Lycka till med besluten!

Jennie sa...

Jag gjorde också ett ryck med julkorten, så jag har tom hunnit få hem dem. Det blev en kollage-version på en son som inte ville ha mössan på sig. Fotona är under all kritik, men jag är nöjd att jag fick det till att bli i alla fall! Kram