tisdag, december 1

Shoppingresultat

Jag har suttit länge framför datorn och pysslat med bilder av olika slag. Undertiden har spotify som jag just fått och just nu spelar jullåtar med David Phelps - han har en otrolig röst! Saknar ni julstämning kan ni i alla fall testa med honom...

Nu är våra julkort klara att skickas efter men framförallt två beställningar redo att beställas. Det ska bli så roligt att resultatet får passera mina händer!

Idag plaskade min mamma, barnen och jag runt i snöslask i staden. Stora snöflingor föll så fint på förmiddagen men så helt plötsligt ändrades det till regn! Ingenting man vill ha i december... Konstigt men glädjande nog kom jag hem med två påsar kläder - till mig själv! De senaste åren har det känts som att inga kläder passar på mig så därför har jag utan problem kunnat stå emot shoppandet. Tills idag - detta är bara lätt överdrivet! ;-)
Här är den badrumsväxt som kom hem från Ikea och ska få testa om den klarar min bevattning. Enligt anvisningarna borde det fungera...

2 kommentarer:

Anonym sa...

Tack för en alldeles vanlig men ändå så underbart rolig dag hos er! God mat som alla i sällskapet gillade, trevlig fikastund för de äldre och bobåkningen som nog var höjdpunkten för döttrarna! Vi har så kul med er! Tack för att ni finns!

E A M

Idalina sa...

Hmm, du för mina tankar till spotify-
behöver man bli inbjuden dit för att kunna lyssna?