måndag, december 7

Julkrubban har hittat hem

En trevlig helg är till ända och en ny rolig vecka har börjat! Med trevligt fikabesök på förmiddagen och sedan middagsfrämmande här i lördags gjorde dagen underbart rolig. Eftersom vi var bortbjudna på söndagsmiddag kunde vi slappna av resten av den dagen. Vi blev bjudna på förrätt, varmrätten bestod av något gott kött och avslutningsvis glass med maränger och chokladsås. Enkelt men ack så gott! :-)

På väg hem från den middagen svängde vi förbi mina svärföräldrar och plockade upp julkrubban som jag nämnde tidigare. Nu pryder den skåpet i köket och frestar nyfikna barnfingrar på lagomt avstånd från dem!

7 kommentarer:

Anonym sa...

Den är SÅ fin! Kul att du fick tag i den innan det var för sent.

KRAM Lina

Zun sa...

Åh, vad fin den är! Var kommer den ifrån? Påminner lite om den jag suktade efter på Village.

Hoppas att ni får en skön vecka!!!

Kram U

Zun sa...

Men du, det ÄR nog samma julkrubba, kollade precis in Villages hemsida.

Jag vågar knappt erkänna att jag inte har varit till Ängsbodan mer än en gång och det var nog två-tre år sedan. Det är ju så låååångt till Jävre ;-)

Anonym sa...

Ja,den är så fin tur att du hann! Kram Benita

CitronerGula sa...

Den är verkligen jättefin! Har också suktat över den, men inte köpt någon - än!

Kram/Petra

Anonym sa...

Ni förgyllde våran dag idag! Med en vän som dig, Anna, kan en lite vardagsgrå och trött dag förvandlas till en riktigt mysig och trevlig dag! Tack för att vi fick komma!

Kram Ester

Huset vid Kullbacken sa...

Zun: Stadbor kan verkligen bli bekväma!;) Ni har väl bil?

Petra: Det är bara att slå till, den är verkligen såå fin!

Ester: På tal om att förgylla dagar så gjorde ni det också! Kvällen blev verkligen roligare än jag hade hoppats, trötthet och huvudvärk försvann när vi väl började sjunga så även denna dag var i toppklass! :)