lördag, december 26

Inte på andra sidan...

...helgen ännu men jag kände mig sugen att visa er den här - en av canvastavlorna som Åsa beställt från bilderna på hennes barn. Hon beställde tre stycken; två enskilda på tjejerna och en syskonbild i lite större storlek. Jag tror det kommer att bli kanonsnyggt och blir så sugen att beställa hem till oss också. Denna är 40x40 cm.
Photobucket
Vår julafton var mysig. Vi möttes av marschaller längs vägen och eldar vid entrén där vi serverades varm glögg innan alla fick komma in. Himlen var stjärnklar och månen lyste upp bland träden. Väl inne kunde vi värma oss vid elden och umgås med kusiner, fastrar och farbröder samtidigt som maten intogs. Tomten som var efterlängtad hela dagen skrämde slag på barnen men kom med många fina klappar. Sonen har idag bearbetat skräcken att möta en tomte med skägg som växte ur munnen och ögon som inte syntes men är redo att möta honom igen - nästa år. Jag har i år lyckats avslöja två gånger att tomten bara är utklädd och igår gömde sig min kusin W under masken som ganska snabbt åkte av när barnens gråt inte avtog. Då, först då lugnade de ner sig när de fick se ett normalt ansikte. Storebror andades ut och sa "det är bara Wilmhelm som är tomten".

Idag har barnen fått leka med julklapparna, vi trotsade kylan på förmiddagen för att ge dem chansen att testa på sina nya skidor. Dessa blev enormt uppskattade och de ser redan fram emot att få åka igen!

1 kommentar:

Åsa sa...

Så himla fin! Jag hör av mig framöver och kommer förbi och hämtar tavlorna. Kram Åsa